Vyhľadávanie





V ponuke je 10 nehnuteľností.
Novinky a aktuality
Druhá novinka Zopakuje sa scenár dvojciferného rastu cien aj v 2020? TLAČOVÁ SPRÁVA 21. január 2020...
Prvá novinka Prehľad cien Slovensko BytyDomyNovostavbyPozemky39 / 201940 / 201941 / 201942 / 201943 /...

Prenájom kancelárskych priestorov vo výškovej budove, Miletičová ulica, Bratislava, 4. a 8. poschodie.

Cena:
dohodou
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava II
Obec: Bratislava-Ružinov
Ulica: Miletičova
Kategória: Komerčné a prevádzkové priestory
 
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Podlahová plocha: 0 m2
ID inzerátu: 127
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Realitná kancelária Dekan Real, Vám ponúkame na prenájom kancelárske priestory, ktoré sa uvoľnili k 01.05.2023 na Miletičovej ulici v Bratislave. Ide o výškovú budovu, a ide o  poschodie číslo 4 a poschodie číslo 8. Pri nájme na dobu 3 a viac rokov je možné pripraviť dispozičné  priestory podľa požiadaviek klienta. Pri nájme na dobu určitú je možné hovoriť aj o úprave ceny za nájom. Nakoľko rok 2023 so sebou prináša okrem iného aj pomerne vysoké ceny energií - elektrická energia, plyn a v neposlednom rade aj voda, rozhodli sme sa  pri prenájme celého poschodia  ponúknuť upravenú cenu za nájom kancelárskej plochy vo výške 7,- € bez DPH/m2/mesiac pre rok 2023, vo výške 8,- € bez DPH/m2/mesiac, pre rok 2024, vo výške 8,50 EUR bez DPH/m2/mesiac pre rok 2025, pričom cena obvykle je vo výške 9,- € bez DPH/m2/mesiac. 

Obidve poschodia sú k dispozícií ihneď - ako je vidieť z pôdorysu poschodia, ide viac menej o klasické kancelárie s plochou 19,83 m2, ako aj o kancelárie  formátu OpenSpace . Niektoré kancelárie sú medzi sebou navzájom prepojené. Na každom z týchto poschodí sú dve kuchynky, jedna v krátkom trakte a druhá v dlhom trakte na spoločnej chodbe.

Cenová ponuka zahŕňa cenu komplet, nájom, zálohové platby na energie, ako aj ostatné služby vrátane denného upratovania priestorov.  Ide o základnú/predbežnú cenovú ponuku, ktorá môže byť na základe osobnej obhliadky a ďalších informácií upravená. Budova je kompletne zrekonštruovaná, zateplená, plne klimatizovaná s vlastnou kotolňou. Okná plastové, otváracie/sklopné. Prístup do budovy 24 hodín denne, 7 dni v týždni. Okrem kancelárskych priestorov vieme ponúknuť aj priestory pre sklad a archív - v prípade záujmu je možnosť poskytnúť archívy/sklady s plochou 70 a viac m2. V budove sa nachádza EPS, v prípade záujmu je možné sprostredkovať prepojenie do tohto systému. 

Parkovanie v dĺžke jednej hodiny zadarmo,  je možné využiť aj v novom  parkovacom dome DOAS  cez ulicu, komfortne pre krátkodobé návštevy klientov. V tesnej blízkosti našej budovy je platené parkovanie s cenou 1,00 € na hodinu - toto parkovisko radi využívajú klienti nájomníkov.

Operátor v budove (optika) – môžete si vybrať od TELEKOM, SLOVANET, Vnet, RAINSIDE - zmluvu s vybraným operátorom si uzatvára klient - v prípade požiadavky Vám vieme poskytnúť kontakt na operátorov.

Do pozornosti  dávame  aj možnosť využívať niektoré služby priamo v budove, je možné riešiť aj formou benefitov pre zamestnancov - služby fyzioterapeuta, masáži a fitness s osobným prístupom personálu, tiež je tu možnosť vybehnúť v budove na kvalitnú kávu, občerstvenie, s možnosťou využitia tejto prevádzky napr. aj pre zabezpečenia raňajok na pracovisku a ďalších aktivít.

Verím, že Vás ponuka osloví. Budeme sa tešiť, keď si ponúkané  priestory prídete pozrieť osobne.

Kontakt na možnú ohliadku priestorov: 0907 832 124

Email: dekanreal-ZVNC-gmail.com

Kompletná ponuka realitnej kancelárie: dekanreal.sk

Maklér:

makler
Maklér:Anna Kľučková
Telefón:+421907832124
E-mail:dekanreal-ZVNC-gmail.com

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.